L’Associació

El nostre barri

El barri està situat en el municipi de Sant Joan Despí, limitant amb els municipis de Sant Just Desvern i Esplugues de Llobregat. L’àmbit d’actuació de l’Associació es circumscriu a la zona que limita, al nord amb l’A-2/B-23, al sud amb el barri de les Planas, a l’est amb l’Av. Baix Llobregat i a l’oest amb el Polígon Industrial Fontsanta. Segons el cens d’abril del 2013 som 2.627 habitants repartits en 992 habitatges.

Què és l’Associació de Veïns Residencial Sant Joan?

L’Associació és una organització veïnal sense ànim de lucre, nascuda a l’any 1992, que de forma totalment voluntària treballa per donar resposta a les necessitats i inquietuds del nostre barri, així com per estimular la solidaritat, la convivència i el civisme. A l’Associació treballem per a sol·lucionar els problemes del veïnat i per promoure activitats i accions reivindicatives en defensa dels interessos col·lectius.

Per a què serveix l’Associació de Veïns?

Per defensar els interessos comuns dels veïns, demanant per això la participació en la gestió. Per a promoure solucions als problemes del barri. Per organitzar-se, promovent accions culturals i educatives que millorin el desenvolupament i la qualitat de vida de Residencial Sant Joan.

Perquè és bo pertànyer a l’Associació de Veïns?

Perquè així podràs col·laborar i promoure accions comunitàries, amb la participació dels veïns gestionant i controlant els assumptes públics. Pots fer-nos partícips de les teves inquietuds; pots explicar-nos quins són els teus suggeriments; pots millorar el teu barri en tot el que desitgis. Pots seguir-nos a Facebook.

Uneix-te!