13 desembre 2014

Molt Bones Festes!

Les festes de barri han quedat enrere, enguany amb un gran èxit de participació en totes les activitats, en podeu trobar un petit recull a la galeria d’imatges que n’hem fet. Estarem encantats d’afegir noves fotografies que ens podeu fer arribar a la nostra adreça de correu electrònic.

Ara ja pensant en el Nadal que pràcticament està aquí. Com és tradicional comptarem amb l’activitat del Tió el dia 19 de la ma d’El Tricicle i ja al gener, el 5 a les 18:00, la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’orient també visitarà el nostre barri.

Aquest darrer novembre s’ha reunit la comissió de sanitat, en podreu trobar l’acta a l’apartat de documentació de la nostra web. A la reunió es va introduir el Pla Interdepartamental de Salut Pública de la Generalitat i s’hi va fer la presentació de la nova direcció dels dos ambulatoris de la localitat.

L’any vinent és any d’eleccions municipals i això ben segur que farà que els diferents partits ens vagin visitant per presentar-nos les seves propostes, us en informarem quan en tinguem més dades.

De moment això és tot, sols ens resta desitjar-vos unes bones festes i millor any 2015 en el que esperem seguir compartint plegats.