15 setembre 2014

Benvinguts a les Festes del Barri

El final de l’estiu és també l’inici de la nostra Festa del Barri. Una celebració que cada any preparem amb la col·laboració i la complicitat d’empreses i comerços del nostre entorn, i amb la il·lusió i esforç de tots els què formem part de l’Associació de Veïns Residencial Sant Joan. Perquè cada nova edició ens dóna l’oportunitat de compartir un programa farcit d’activitats, competicions, actuacions i entreteniment i, sobretot, la possibilitat de fer barri, de fer veïnatge, de fer xarxa.Però la festa per ser festa necessita de la participació activa de vosaltres: veïns i veïnes. De la mateixa manera que l’Associació de Veïns necessita del vostre compromís i responsabilitat, perquè quants més serem, més feina podrem fer. D’aquí el nostre agraïment per tots aquells que ja col·laboreu amb nosaltres. I, per aquells que encara no en sou socis, encoratjar-vos a fer el pas.

A través d’aquest programa us podreu fer una idea precisa de les diferents activitats que convertiran en nostre barri en una festa, és la nostra festa major. Moltes gràcies a l’Ajuntament de Sant Joan Despí, la Televisió de Catalunya, entintats financeres, comerços i empreses del barri per haver renovat, un any més, la seva col·laboració amb nosaltres.

Visca la festa, visca el nostre barri!

Inscripcions a les activitats

Les inscripcions al Campionat de Pàdel es faran a la recepció del Tennis Sant Joan a partir del dia 1 de setembre, de 8:00 a 22:00.

Per la resta d’activitats excepte el Sopar, les inscripcions es faran els dies 15 i 16 de setembre de 19:00 a 20:00 a la seu de l’Associació de Veïns.

Les reserves de taules pel Sopar Popular del dissabte es faran els dies 18 i 19 de setembre de 19:00 a 20:00 a la seu de l’Associació de Veïns.

 

Programa-2014_web

2014_FestaMajor_NormesParticipacióActivitats